Marius & Corina, Negresti Oas

Pe Marius il stiu inca din scoala primara, pentru ca am fost in aceeasi clasa, si nu mica mi-a fost mirarea cand l-am revazut la intalnirea de prezentare a serviciilor SaraFoto. Corina, in schimb, desi mi-e cunoscuta doar de cateva luni, pot spune ca este o fata tare draguta, cu niste parinti minunati.

Nunta la care am participat si a avut loc in Negresti Oas, nu a fost una tipica pentru noi, deoarece a fost o nunta de aproximativ 700 persoane. Va dati seama ca nu este usor sa organizezi o astfel de nunta, mai ales ca o parte dintre invitati veneau din Oradea acolo. Insa mama Corinei a facut o treaba extraordinara, organizand pana in cel mai mic detaliu acest eveniment. De la sala, masa, cazarea invitatilor, muzica, si tot ce a tinut de nunta, mama Corinei a fost mereu atenta, ca totul sa iasa bine pentru prima fiica ce se casatoreste. Corina mai are doua surori, una putin mai mica decat ea, Anca, si o alta de 6 ani,Iulia.

Trebuie sa adaug ca atat Corina, cat si Marius s-au comportat foarte frumos cu noi si au avut grija sa nu ne lipseasca nimic, atat inainte de nunta cat si in timpul ei. Multumim!

Desi nu am avut timpul necesar pentru sedinta foto, am facut cateva poze  printre picaturi, la muzeul local, si iata rezultatul.

Sper sa va faca placere,

Nicole

sarafoto-blog-26

sarafoto-blog-27

sarafoto-blog-32

sarafoto-blog-35

sarafoto-blog-34

sarafoto-blog-28

sarafoto-blog-33

sarafoto-blog-36

sarafoto-blog-31

sarafoto-blog-29

Si iata surorile Corinei,

Anca

sarafoto-blog-30

Si Iulia,

sarafoto-blog-37

Related Posts with Thumbnails

 • nico

  Buna tuturor, toti mirii de pe site-ul dvs sunt frumosi, dar Cori&Marius sunt cei mai frumosi, au avut o nunta deosebita, super frumoasa si a fost distractie la maximmmmm (k pe la Oas, cum ar zice Cori):) Le doresc “Casa de piatra!”, iar pozele sunt bestiale, k de altfel tot ceea ce faceti voi !! Numai lucruri minunate! Spor la treaba in continuare!

 • Berinde Anca

  Sunt foarte frumoase pozele…si mirii.

 • suzana

  uaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ce bestiali
  sunteti…………….frumosi

 • mike

  eu nu am fost la nunta ,dar o mancat fratemeu si in locul meu,pozele sant de 10 stele,CASA DE PIATRA !SI PLOAIE DE AUR PE CASA VOASTRA !!!PA SI PUSI DE LA EVREU!DACA VOI SANTETI FERICITI SI EU SANT!CASA DE PIATRA
  !HIP HIP HURA!!!